Bizden / MANTAR VE FRENK SOĞANLI KREMALI ARPA ŞEHRİYE
|
|
MANTAR VE FRENK SOĞANLI KREMALI ARPA ŞEHRİYE
Bu ürünle ilgili resim bulunmamaktadır
|
|
Malzemeler
|
|
200 gr. Bizden Arpa Şehriye
100 gr. Zeytinyağı
100 gr. Mantar
400 gr. Tavuk suyu
2 diş doğranmış sarımsak
100 gr. Krema
Frenk soğan
Karabiber
Tuz |
|
|
Hazırlanış
|
|
Derin bir kapta zeytinyağı ısıtılır ve art arda sarımsak, mantar ve arpa şehriye eklenerek 2 dakika boyunca sote edilir. Tavuk suyu ilave edilerek, makarna pişene kadar pişirilir. Ardından krema eklenir ve pişinceye kadar kaynatılır. Tuz ve biber ile çeşnilendirilir. Frenk soğanı eklenir ve parmesan peyniri serpilerek servis edilir.
|
|
|
|
|