Bizden / ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA
|
|
ZEYTİNYAĞLI BARBUNYA
Bu ürünle ilgili resim bulunmamaktadır
|
|
Malzemeler
|
|
1 kg. Bizden Barbunya
2 adet soğan
3 adet domates
1 adet havuç
1 bardak zeytinyağı
2 diş sarımsak
Kırmızıbiber
Tuz |
|
|
Hazırlanış
|
|
Barbunya 20 dakika haşlandıktan sonra, üzerindeki köpüğü alınır. Soğan ve havuç küp şeklinde doğranır. Zeytinyağında önce sarımsak, sonra soğan ve hemen ardından da üzerine ilave edilen havuç sote edilir. Domates rendesi eklenir. 4 bardak su ve haşlanmış barbunya karıştırılarak, bir tutam kırmızıbiber ve tuz ilavesi ile kısık ateşte pişirilir.
|
|
|
|
|