Bizden / TEL ŞEHRİYE İLE PANELİ LİMONLU TAVUK
|
|
TEL ŞEHRİYE İLE PANELİ LİMONLU TAVUK
Bu ürünle ilgili resim bulunmamaktadır
|
|
Malzemeler
|
|
100 gr. Bizden Tel Şehriye
3 tane tavuk göğsü
100 gr. Galeta un
2 adet yumurta
100 gr. Un
Karabiber
Tuz
Limon |
|
|
Hazırlanış
|
|
Tavuk jülyen olarak doğranır. Tuz ve biber ile çeşnilendirildikten sonra biraz limon suyu katılır. Tel şehriye ve galeta unu karıştırılır. Tavuklar unun içine batırıldıktan sonra, önce çırpılmış yumurtaya, ardından da galeta unlu tel şehriyeye bulanır. Çok kızgın yağda içinden hemen alacak şekilde kızartılır. Limon ya da maydanoz ile servis edilir.
|
|
|
|
|